YZF-R7

Yamaha YZF-R7


3 2 1 GO !

Betreed de opwindende en dynamische wereld van de Yamaha YZF-R7, waar kracht, wendbaarheid en adembenemende esthetiek samenkomen om een ongeëvenaarde rijervaring te creëren.  Deze veelgeprezen motorfiets met de krachtige CP2-motor van 689 cm³ biedt niet alleen een koppelrijke acceleratie. Maar ook een opwindende sensatie die zowel op het circuit als op de weg voelbaar is. De samenwerking tussen de levendige CP2-motor en de A&S-koppeling vormt de kern van deze unieke ervaring.

De Yamaha YZF-R7, verfraaid met opvallende twin-eye koplampen en een krachtige centrale led-koplamp, straalt puur dynamisme uit. De esthetiek wordt verder versterkt door de karakteristieke R-serie eigenschappen aan de achterzijde en de diep vormgegeven tank, waardoor de motorfiets opvalt in elke omgeving. De geavanceerde remmen en wielophanging van de YZF - R7 zorgen voor een buitengewone precisie in bochten en optimale controle tijdens remmanoeuvres, waardoor elke rit een ware sensatie wordt.

Scherp

Het compacte en aerodynamische voorste gedeelte van de YZF - R7, biedt een ongeëvenaarde aerodynamische efficiëntie, wat de prestaties naar een hoger niveau tilt. Met het aanpasbare clip-on stuur, de verstelbare achtersets en het schokdemper-zadel kunt u uw rijpositie afstemmen op uw voorkeuren en genieten van een ultiem sportieve ervaring.

De Yamaha YZF - R7 vertegenwoordigt de buitengewone volgende generatie Supersport-motorfietsen, en het maakt niet uit of u op het circuit racet of op de weg rijdt - de R World staat voor u klaar. Creëer onvergetelijke herinneringen en ervaar de veelzijdige kracht en prestaties van de YZF - R7 tijdens elke rit die u maakt. Stap op deze motorfiets en ontdek de wereld van sensatie en rijplezier die alleen de YZF - R7 kan bieden.

Eigenschappen:

 

Technische specificaties:

 

Neem contact met ons op: Contact - BW Motors

Ontdek onze 2dehands pagina: 2dehands - BW Motors