DTX 360

Kymco DTX360 350


Het dagelijks leven en avontuur in alle veiligheid

Door een dynamisch chassis te combineren met gemengde trail-type banden, biedt de Kymco DTX360 350 de mogelijkheid om zijwegen te verkennen. Uitgerust met het nieuwste BOSCH 9.1 ABS-remsysteem en een telescopische vork, combineert hij flexibiliteit met veiligheid.

Een opvallende en verfijnde uitstraling

De DTX360 350 onderscheidt zich van elke andere scooter in zijn klasse. Met zijn avantgardistische lijnen, levendige kleuren en kenmerkende verlichting trekt hij alle aandacht en benadrukt hij zijn levendigheid.

Robuustheid van aard

Met de mogelijkheid om niet-geasfalteerde wegen te trotseren, beschikt de DTX360 over aluminium wielen met een elegant ontwerp en specifieke banden met grof profiel, voor betere absorptie van oneffenheden op de weg en tegelijkertijd optimale grip en tractie.

Onfeilbare uitrusting

De DTX360 compromitteert niet op comfort: met LED-verlichting, 2 USB-poorten, opbergvak, een ruim digitaal display, cilinderopbergruimte voor 2 helmen en handbeschermers voor een aangenamere rijervaring.

Vereenvoudig uw dagelijks leven

Profiteer van de nieuwe generatie Keyless, ontwikkeld door KYMCO, waarmee het starten, vergrendelen en ontgrendelen van het stuur, openen van de kofferbak en brandstofklep nog nooit zo eenvoudig is geweest.

Een unieke rijervaring

Met een volledig digitaal display, een iets verhoogd stuur en een breed zadel biedt de DTX360 350 een comfortabele rijpositie die typisch is voor een GT-scooter.

Beschikbaar in:

Eigenschappen:

Spécifications techniques:

 

Neem contact met ons op: Contact - BW Motors

Ontdek onze 2dehands pagina: 2dehands - BW Motors