De Royal Enfield Bullet wordt al sinds jaar en dag volgens beproefd concept gebouwd. Het ontwerp van de Royal Enfield Bullet strekt zich over een periode van meer dan acht decennia, wat dit type het langstlopende model in continue productie maakt. Sinds 1932 heeft de Bullet duizenden over de hele wereld betoverd met haar unieke styling en rijgevoel.

De laatste versies van de Bullet combineert oude stijling elemementen met de prestaties en betrouwbaarheid van moderne technologie zoals elektronische brandstofinspuiting. Met zijn makkelijk te herkennen karakteristieke ééncilinder geluid, zijn luchtgekoelde motor, zijn gespaakte wielen en zijn handgeschilderde tank is het een motorfiets die niet onopgemerkt zal blijven in het verkeer.

Alle modellen zijn voorzien van brandstofinjectie, elektronische ontsteking, startmotor en schrijfrem in het voorwiel.

In 2018 is de leuke trail de ‘Himalayan’ toegevoegd aan het gamma. Deze lichte 1-cilinder die ontwikkeld is voor het echte offroad werk wist in Europa menige harten te veroveren

Sinds 2019 is er ook een nieuwe 2 cilinder die door Royal Enfield op de markt is gebracht

BWMotors verzorgt nog altijd het onderhoud en herstellingen aan de recente Royal Enfield motoren.
Alles met injectie kunnen wij op een degelijke manier onderhouden.
Door de wissel van invoerder in 2019 hebben wij zelf beslist om niet meer verder de verdeling van Royal Enfield te doen.

Bekijk alle onze motorfietsen