Brutale 1090 RR

Home » Motorfietsen » MV Agusta » Brutale 1090 RR

MV Agusta Brutale 1090 RR

19.190 incl. BTW

Vanaf € per maand* met een looptijd maanden.
* Opgelet, geld lenen kost ook geld.
JKP 1,29%

Absolute uiting van kracht en rijplezier, de Brutale 1090 RR kent geen compromis. Een perfecte synthese van ontwerp, automobiele ingenieurswerk en prestaties, de Brutale 1090 RR is echte uitmuntendheid op twee wielen. De naam belichaamt de essentie van een model geworteld in de motorrijdersgeschiedenis, terwijl hij naar de toekomst kijkt met geavanceerde technologische oplossingen: het motorsport ABS systeem en de geavanceerde inline viercilinder motor combineren veiligheid en totale controle met emotie en uitbundigheid.

Motor
Met 158 pk, ABS met twee werkwijzen, een composietframe en volledig verstelbare ophanging, is de Brutale 1090 RR één van de allerbeste motorfietsen: de Brutale 1090 RR is ongeëvenaard in zijn categorie en kan zelfs voldoen aan de racemodellen van elke maat en klasse.

Design
Perfecte verlichting en ongeëvenaarde aantrekkingskracht: de optische eenheid van de Brutale 1090 RR is niet alleen elegant en verfijnd in elk detail, zoals u zou verwachten van elke MV Agusta, maar de bijzondere structuur garandeert de veiligheid op alle wegen en onder alle rijomstandigheden. De combinatie van een polyellipsoidale koplamp met LED-elementen onderscheidt de Brutale 1090 RR zich direct. Op deze manier wordt het licht ook een esthetische component, zonder zijn expliciete functionaliteit op te offeren. Want Brutale technologie betekent: ter ondersteuning van het esthetische ontwerp.

Extra informatie:

Type:

Rijbewijs:

Krachtbron: Benzine motor

Inhoud motor:

Zoek een motor

Kies één of meerdere opties