MV Agusta Brutale 800

13.790 incl. BTW

Vanaf € per maand* met een looptijd maanden.
* Opgelet, geld lenen kost ook geld.
JKP 1,29%

De nieuwe MV Agusta Brutale 800 verandert volledig om trouw te blijven aan zichzelf, aan haar vermogen om te verrassen en nieuwe generaties fans te verleiden. Stijl, motor, uitrusting en deelcyclus, alles is uitgedaagd om de beste Brutale aller tijde te creëren.

Vandaag, vijftien jaar na zijn debuut, daagt de nieuwe Brutale 800 opnieuw de toekomst uit. Volledig opnieuw ontworpen, maar trouw aan zijn oorsprong, de nieuwe Brutale 800 is efficiënter op de weg, in zijn prestaties en natuurlijk ook mooi. Met herziene verhoudingen evenals meer gesculptuurde vormen en geconcentreerd bij het vooreinde, de nieuwe Brutale 800 verhoogt de interpretatie van de belangrijkste kenmerken, zoals een ellipsvormig projector, nu Full LED en de driebuizige uitlaatpijpen, oversized in het profiel en het vermogen (+ 3 liter).

De nieuwe ziel van haar stijl bevindt zich echter in de futuristische structuur in een lichtmetalen zadelframehouder die aansluit op de trapeziumvormige tank (inhoud 16,5 liter), geïntegreerd met de airbox om aan het geheel meer definities en agressiviteit te geven. Aan de zijkant onthult de nieuwe Brutale 800 het ontwerp van de constante zoektocht naar symmetrie, zelfs in kleur, bij het bereiken van de voetsteun platen, begeleiders en ondeursteuning voor de koplamp.

Onder de nieuwe details geïntroduceerd in de nieuwe Brutale 800, vinden we het gespleten zadel, verwijderbare handvatten voor de passagier, het LED achterlicht en LED knipperlicht. De bedieningsbrug verandert ook met een nieuwe handgreep en de toevoeging van de cilinderkoppeling en de bijbehorende tank die het geheel luxueuser maakt, mede dankzij het gemoderniseerde digitale dashboard en de elektrische blokken.

Extra informatie:

Type: Sport, Naked

Rijbewijs: A

Krachtbron: Benzine motor

Inhoud motor: 601 - 800 cc

MV Agusta Brutale 800 Grey, MV Agusta Brutale 800 Blue