MV Agusta Dragster 800 RR

18.390 incl. BTW

Vanaf € per maand* met een looptijd maanden.

* Opgelet, geld lenen kost ook geld.
JKP 1,29%

Mv Agusta DRAGSTER 800 RR Top prestaties.

De RR-badge, tot nu toe gereserveerd voor alleen de beste 4-cilinder MV-motorfietsen, neemt nu de in-line 3-cilinder bereik in de storm. En dat doet het met de Brutale 800 Dragster RR, een combinatie van kracht, stijl, super chassisontwerp en pure brute kracht. In zijn eigen categorie ligt het verder dan vergelijking en concurrenten. Want het is, zelfs met zijn zorgvuldig vervaardigde details, emblematisch voor een terugkeer naar het essentiële. Pure thrills. Absolute uitbundigheid.

De Brutale Dragster 800 RR radicaliseert het ‘stoplight burner’-concept dat MV Agusta opnieuw geïntroduceerd heeft met de Brutale Dragster, een motorfiets die vrijwel letterlijk is ontworpen om adembenemend te zijn. Elke draai van de gasklep, elke vrijgave van de koppeling, elke versnellingsbak. Een doel: om alle paardenkracht op het asfalt los te laten.

Met de Dragster 800 heeft MV Agusta zijn grenzen verlegd. Met de Brutale 800 Dragster RR verlegt MV Agusta nog verder zijn grenzen. Meer paardenkracht. Meer elektronica. Een nog meer gewaagde look. Je kon niet meer vragen.

 

Extra informatie:

Type: Sport, Naked

Rijbewijs: A

Krachtbron: Benzine motor

Inhoud motor: 601 - 800 cc

MV Agusta Dragster 800 RR Green