Dragster 800

Home » Motorfietsen » MV Agusta » Dragster 800

MV Agusta Dragster 800

14.090 incl. BTW

Vanaf € per maand* met een looptijd maanden.
* Opgelet, geld lenen kost ook geld.
Salonactie 2019: JKP 0%

 

Gasklep open. Motor bij maximale snelheid.

MV Agusta breidt zijn motorfietsgamma verder uit: na het introduceren van de Rivale 800, een symbool voor motard-style sports appeal en ultra-dynamische wegprestaties, maakt de nieuwe Brutale 800 Dragster de term ‘motorrijderspassie’ adembenemend tastbaar. Niet zomaar een transportmiddel, een motorfiets symboliseert vrijheid, onze behoefte om buiten te komen en te verkennen, om kilometer na kilometer te genieten en elke seconde van die vrijheid tot het maximale te ervaren.

De nieuwe Brutale 800 Dragster belichaamt de ambities en dromen van elke motorrijder en transformeert ze in de on-the-road realiteit. Elektrificerende, onvergetelijke momenten. De 3-cilinder Brutale 675 en 800 hebben talloze rijders geïntroduceerd aan de geweldige buzz die gaat met het rijden op een hoogwaardige naked bike. Uitstekende competenties, gecontroleerde kracht, lichtheid, opvallend ontwerp en uitzonderlijke kwaliteit/prijs verhouding. Deze ongeëvenaarde combinatie heeft de 3-cilinder Brutale een enorm succes gemaakt. Nu zet de Brutale 800 Dragster een grote stap naar de toekomst, doch doet dit met een attent oog voor het verleden. De meest extreme Brutale ooit is geen fan van compromis: oneerbiedig en heethoofdig, essentieel, bruisend, uitgesproken en opvliegend. De Brutale 800 Dragster brengt een krachtige punch op een heel nieuw niveau.

Tegelijkertijd trekt het op de ideeën die de eerste 4-cilinder Brutale-fietsen vormen, de essentie van het naked concept en de monumenten tot onvergelijkbare styling. De Brutale 800 Dragster belichaamt zowel ervaring als intuïtie, en is symbool voor motorfietsen uit het verleden, het heden en… voor altijd. Zuivere essentie. Pure thrills. 100% Brutale.

Extra informatie:

Type: Sport, Naked

Rijbewijs: A

Krachtbron: Benzine motor

Inhoud motor: 601 - 800 cc

Zoek een motor

Kies één of meerdere opties