Dragster RR LH44

Home » Motorfietsen » MV Agusta » Dragster RR LH44

MV Agusta Dragster RR LH44

24.144 incl. BTW

Vanaf € per maand* met een looptijd maanden.
* Opgelet, geld lenen kost ook geld.
JKP 1,29%

Lewis Hamilton en de MV Agusta Dragster RR hebben veel gemeen.

De intrinsieke waarde van een handgemaakte Dragster RR met speciale onderdelen en afwerkingen zal nu nog hoger zijn als verzamelaarsobject. Nooit eerder heeft een F1-kampioen direct deelgenomen aan de oprichting van een nieuwe motorfiets, en het feit dat het een MV Agusta was, spreekt boekdelen.

Lewis Hamilton was enkele maanden in nauw contact met het Castiglioni Research Center, omdat ze details, afwerkingen en zeer exclusieve accessoires kozen. De graphics zijn een goed voorbeeld: het parelwit kleurenschema en panther-logo komen van zijn helm, terwijl 44 zijn race nummer is, deze versieren de voorzijde en de zijkant van de motorfietsfiets, zonder de ontstekingsleutel te vergeten.
De motorfiets beschikt over talloze voorbeelden van echt vakmanschap, variërend van het Alcantara quiltpatroonzadel naar talrijke onderdelen van Ergal (remhendel, stuur, brandstofdopje, rempompkap) met een speciale geanodiseerde rode afwerking op de logo’s, frame, voetpennen en spectaculaire spookwielen. Andere eigenschappen van de Dragster RR LH44 zijn verstelbare clip-on bars afgewerkt in mat zwart, zoals de zijstandaard, frame en voetstokplaten.

Net als een F1 auto is het grootste deel van de carrosserie op de LH44 gemaakt van koolstofvezel met een matte 3K-afwerking. Dit extreem dure, exotische materiaal werd gebruikt voor het maken van de voor- en achterspatborden, het scherm, de luchtkussens en deksels, uitlaathittebeschermers, versnellingsbak en zwenkarmdeksels en tandwielbeveiliging. De gelijkenissen met F1 strekken zich uit naar de voorzijde van de motorfietsfiets, die wordt overheersd door het race nummer 44 (opgenomen in de limited edition ID-plaat op de 244 motorfietsen), evenals de panter en Hamilton’s handtekening.

 

Extra informatie:

Type: Sport, Naked

Rijbewijs: A

Krachtbron: Benzine motor

Inhoud motor: 601 - 800 cc

Zoek een motor

Kies één of meerdere opties