F3 675

Home » Motorfietsen » MV Agusta » F3 675

MV Agusta F3 675

15.390 incl. BTW

Vanaf € per maand* met een looptijd maanden.
* Opgelet, geld lenen kost ook geld.
JKP 1,29%

Niets minder dan revolutionair, de MV Agusta F3 675 is een volbloed spanningsgenerator op straat of op de piste. De unieke 3-cilinder motor – met een tegenroterende krukas, een baanbrekende oplossing die voorheen alleen op MotoGP-motorfietsen is gezien – en de ultra compacte lichtgewicht indeling zijn slechts twee van de vele kwaliteiten die de nieuwe F3 675 een superieure ongeëvenaarde verfijning maken – en een onvergelijkbare rit.

Een kijkje op de MV Agusta F3 675 power unit identificeert snel als de meest geavanceerde, krachtige middengewichtsmotor die ooit is gebouwd. Een compacte in-line 3-cilinder met een perfecte combinatie van vooruitstrevende mechanica, extreem geavanceerde materialen en futuristische elektronica. Het MVICS-systeem maakt het de eerste mid-weight motorfiets om Full Ride By Wire control en, daardoor, 4 motorkaarten te gebruiken (waarvan er één kan worden aangepast) en 8-tractiecontrole.

Het chassis is ook een juweeltje: ontworpen en ontwikkeld om de dynamische prestaties te maximaliseren, het biedt een optimale strakheid, dat een ‘gevoel’ geeft en dat onder alle rijomstandigheden, in een klasse van zichzelf zit in vergelijking met andere motorfietsen in deze categorie.

MV Agusta F3 675 stijlontwikkeling is trouw gebleven aan de filosofie die alle vorige MV’s heeft gekenmerkt: een perfecte balans van vorm en functie samenvoegen om een ​​motorfiets uniek te maken, niet alleen voor de panache, maar ook voor zijn verbazingwekkende prestatie.

Extra informatie:

Type: Sport

Rijbewijs: A

Krachtbron: Benzine motor

Inhoud motor: 601 - 800 cc

Zoek een motor

Kies één of meerdere opties