MV Agusta F3 800 RC

20.870 incl. BTW

Vanaf € per maand* met een looptijd maanden.
* Opgelet, geld lenen kost ook geld.
JKP 1,29%

Een road-going replica van de MV Agusta F3 door Jules Cluzel en Lorenzo Zanetti.

Een supersport met een chassis en technologie van ongekende verfijning. Sinds zijn eerste verschijning is het ontstaan ​​als de nieuwe technologische benchmark in de categorie, groeiend tot 800 cc om een ​​nieuw segment op de internationale supersportmarkt te creëren.

Tegelijkertijd kent het race-leven alleen maar succes, waardoor er meer internationale overwinningen zijn om het MV Agusta’s benijdenswaardige sportrecord verder te zetten. Deze prestatie werd ondersteund door een goed team dat verbeterde resultaten en beelden behaalde: de Reparto Corse Cluzel en Zanetti verbaasden hun fans met hun scherpe F3 RC Tricolori, zeker de meest bewonderde en benijdende motorfietsen in het kampioenschap. Iedereen die een F3 RC speciale seriemotorfiets aan de haak kan slaan, kan deze spanning vertalen naar road en track dagen.

De F3 RC, geproduceerd in een beperkte editie van 100 motorfietsen in de 675 configuratie en 250 in de meatier 800 configuratie, reproduceert trouw de grafieken van de Jules Cluzel en Lorenzo Zanetti motorfiets. Om de originaliteit van elke fiets te certificeren, wordt elke F3RC door beide renners geannoteerd, #16 Cluzel aan de rechterkant en #87 Zanetti aan de linkerkant.

Extra informatie:

Type: Sport

Rijbewijs: A

Krachtbron: Benzine motor

Inhoud motor: 601 - 800 cc