MV Agusta F4 RC

40.900 incl. BTW

Vanaf € per maand* met een looptijd maanden.
* Opgelet, geld lenen kost ook geld.
JKP 1,29%

Net als bij Camier’s F4 kan de MV Agusta F4 RC zowel boeiend als efficiënt zijn; het is het meest uitgebreide pakket bij Hypersports. Elegant en eenvoudig, de F4 RC is direct herkenbaar met een prachtige rode en witte grafische basis zoals die op de officiële versie gebruikt wordt, inclusief sponsorlogo’s.

Het nummer “37” is een herinnering aan de wereldtitels dat de constructeurs gewonnen hebben dankzij MV Agusta. Elk van de 250 stuks die de totale productie van de nieuwe F4 RC uitmaken, is een echte verzamelaar’s item, vergezeld van een waardevolle race kit. De klassieke houten doos bevat hoogwaardige componenten, speciaal ontworpen en gebouwd voor de F4 RC.

In detail: het SC-Project titanium single exit uitlaat systeem is ontwikkeld samen met de speciale elektronische besturingseenheid, die deel uitmaakt van de kit. De single-seat tail unit licht de motorfiets op en onderstreept esthetisch de roeping van het racen. De brandstof dop en de plaatsen waar de spiegels zitten laten de gebruiker toe om de spiegels voor de piste te verwijderen, zijn bewerkt in ergal aluminium 7075, die functionele waarde verrijkt en een motorfiets raffineert die de categorie Hypersports heeft geherdefinieerd.

De uitlaatklep is vervaardigd uit koolstofvezel om de warmteoverdracht met het minimale gewicht te ondersteunen. De gepersonaliseerde beschermhoes en certificaat van verificatie maken de F4 RC nog exclusiever.

Extra informatie:

Type: Sport

Rijbewijs: A

Krachtbron: Benzine motor

Inhoud motor: +800cc