MV Agusta Turismo Veloce 800 Lusso

18.990 incl. BTW

Vanaf € per maand* met een looptijd maanden.

* Opgelet, geld lenen kost ook geld.
JKP 1,29%

De MV Agusta Turismo Veloce is de mooiste motorfiets ooit gemaakt door MV Agusta.

Dit betekende het herdefiniëren van de ontwerpprioriteiten: comfort, vrachtcapaciteit, soepele werking, laag brandstofverbruik, langere service intervallen en alles wat een klant in een motorfiets zoekt voor touring. Leverbaar in twee uitvoeringen, ze delen allebei de absolute beste technologie die vandaag beschikbaar is: van het MVCSC (MV Agusta Chassis Stability Control) elektronica pakket naar het MVICS 2.0 (Motor & Vehicle Integrated Control System) met traagheidsplatform en de nieuwste generatie van Bosch ABS.

In de typische MV Agusta-stijl hebben ze besloten om de elektronische up & down EAS 2.0 versnellingsbak op alle motorkaarten toe te passen, zelfs op deze touring bike. De algehele innovatie van het ontwerp komt ook door in de details, zoals de Full LED-lichtclusters, de kleurinstrumentatie met TFT-technologie, ingebouwd Bluetooth-apparaat om maximaal 9 verschillende apparaten te koppelen, de immobilizer, twee USB-aansluitingen en twee 12V stopcontacten.

De Lusso (luxe) versie neemt het technische niveau van de Turismo 800 nog hoger met de elektronisch gestuurde semi-actieve ophanging als standaard uitrusting, evenals verwarmde handgrepen, een middenstand en ingebouwde GPS-sensor.

Extra informatie:

Type: Touring

Rijbewijs: A

Krachtbron: Benzine motor

Inhoud motor: 601 - 800 cc

MV Agusta Turismo Veloce 800 Lusso Grey