fbpx

CFMOTO

CFMOTO werd opgericht in 1989 en levert al 30 jaar de meest betrouwbare en kostenefficiënte motorvoertuigen over de hele wereld. CFMOTO ontwikkelt en produceert motorfietsen, alle terreinvoertuigen, Side-by-Side bedrijfsvoertuigen en powersportmotoren. Ze maken ookonderdelen, versnellingen en accessoires.

Het bedrijf heeft 98 modellen ontwikkeld waarvan 51 voertuigen motorfietsen zijn. Deze worden over 1900 verdelers wereldwijd gedistribueerd. In de wereld van de motorsportindustrie behoort CFMOTO tot een van de meest geavanceerde bedrijven. CFMOTO richt zich op het leveren van kwaliteitsvolle producten aan al hun dealers en fans over de hele wereld.

Recent werken CFMOTO en KTM samen voor de productie van motoren voor de lokale markten. Dit brengt een verdubbeling van de ontwikkelings- en productiecapaciteit met zich mee op korte termijn. CFMOTO wil doordringen op de Europese markt, ze doen dit door gebruik te maken van een Europese design studio. Het is duidelijk dat CFMOTO zich wil onderscheiden van de massa.

CFMOTO modellen

Battelsesteenweg 471
2800 Mechelen

Tel: 015/33.72.69
contactformulier

Openingsuren

Dinsdag – vrijdag:
van 10u – 13u
en van 14u – 19u
Zaterdag: 10u – 17u
Maandag: gesloten
© Wowart.