fbpx

CFMOTO

CFMOTO

Cfmoto werd opgericht in 1989 en levert al 30 jaar de meest betrouwbare en motorvoertuigen over de hele wereld. Ze ontwikkelen en produceert motorfietsen, alle terreinvoertuigen. Ze maken ook onderdelen en accessoires.

Het bedrijf heeft een 100 tal modellen ontwikkeld waarvan 54 voertuigen motorfietsen zijn. Deze worden over een 2000  verdelers wereldwijd gedistribueerd. In de wereld van de motorsportindustrie behoort CF Moto tot een van de meest geavanceerde bedrijven. Het richt zich op het leveren van kwaliteitsvolle producten aan al hun dealers en fans over de hele wereld.

Recent werken CFMoto en KTM samen voor de productie van motoren voor de lokale markten. Dit brengt een verdubbeling van de ontwikkelings- en productiecapaciteit met zich mee op korte termijn. Ze wil doordringen op de Europese markt, ze doen dit door gebruik te maken van een Europese design studio. Het is duidelijk dat CF Moto zich wil onderscheiden van de massa.


Nieuw tijdperk


Recent is er een duidelijke focus gekomen op de ontwikkeling van nieuwe motoren. De CLX700 en de MT800 zijn 2 nieuwe ontwikkelingen die wij in 2021 zullen mogen verwelkomen. In deze modellen zie je duidelijk dat er een enorme evolutie gaande is bij CFMoto. De samenwerking met KTM brengt natuurlijk toegang toe nieuwe techniek zonder de daarbij horende ontwikkelingskosten.

Ook zijn ze bezig met het ontwikkelen van elektrische voertuigen. Ze hebben op EICMA in 2019 reeds hun elektrische quad voorgesteld. Recent hebben ze hun nieuwe elektrische merk ZEEHOO aangekondigd.

Het mogen duidelijk zijn dat CFMOTO een merk in volle ontwikkeling is. Vandaag kan je bij ons het huidige gamma ontdekken. De MT650 is veruit het populairste model. Deze is af fabriek uitgerust met handkappen valbaren en een shad kofferset.  Maar ook de GT650 heeft standaard een dergelijke rijke uitrusting. Ook hier standaard een kofferset.

De NK range is het roadster range van CFMoto deze beschikken over 3 modellen de NK300 die duidelijk afwijkt en veel weg heeft van de KTM Duke. En dan heb je de NK400 et NK650 die optisch identiek zijn. Enkel een kleinere cilinderinhoud en iets minder vermogen maken het verschil.

Indien je nog meer inspiratie zoekt kan je altijd even kijken op:
https://cfmotobenelux.be/

Battelsesteenweg 471
2800 Malines

Tel: 015/33.72.69
contactformulier

Heures d'ouverture

Mardi – Vendredi:
van 10u – 13u
et de 14hr – 19hr
Samedi: 10hr – 17hr
Lundi: fermé
© Wowart.