fbpx

Orcal

Orcal is een Frans merk dat geïmporteerd wordt in België door BW Import. De motorfietsen beschikken zo goed als allemaal over een 125cc motorblok. Daarmee is het een zeer toegankelijke motorfiets voor iedereen, dit wil zeggen zowel voor beginnende als ervaren motorrijders. Het motorblok is gebaseerd op een type van Yamaha en beschikt over een balans-as waardoor een aangename rit gegarandeerd is.

Orcal beschikt over een ruim gamma van verschillende retro motorfietsen en sinds kort is het gamma van Orcal uitgebreid tot 300cc met de nieuwe SK03. De andere modellen zijn de Astor, Sprint, Sirio en NK01. De Astor is het meest klassieke model van Orcal. De Sprint is een model gebaseerd op de Astor. De Sirio is de scrambler uitvoering van Orcal. De NK01 is heeft een verschillende look dan de andere modellen, deze is ontwikkeld als een semi scrambler, semi road model. Met de nieuwe SK modellen breidt Orcal het gamma uit met een streetfighter look.

De Orcal motorfietsen worden ontworpen volgens een veeleisende Franse specificatie. Er word veel aandacht gedragen aan de kwaliteit en de betrouwbaarheid. Ook wordt de productie met zorg gecontroleerd en geverifieerd door de constructeur.

Battelsesteenweg 471
2800 Malines

Tel: 015/33.72.69
contactformulier

Heures d'ouverture

Mardi – Vendredi:
van 10u – 13u
et de 14hr – 19hr
Samedi: 10hr – 17hr
Lundi: fermé
© Wowart.