Sport Classic Pagani 125

De FB Mondial Sport Classic Pagani 125, ook verkrijgbaar met in de zwaardere cilinderinhoud zoals de HPS, Deze Pagani 125 vertegenwoordigt de klassieke visie van FB Mondial, maar met volledig nieuwe lijnen. Dit is het resultaat van het state of the art ontwerpbureau van het bedrijf. Met zijn tijdloze lijnen, sportieve uiterlijk  maar zonder te overdrijven, retro maar niet oud. Het is een "instant klassieker" bestemd om lang mee te gaan, ontkoppeld van de rages en smaken van het moment.

Het is duidelijk er is een nieuw icoon geboren.

Met de Sport Classic 125, in deze "Anniversary" kleurstelling, heeft de piloot, Nello Pagani, in 1948 voor het eerst gereden en gewonnen met FB Mondial.

HPS 125 ABS

FB MONDIAL HPS 125 ABS

Het design van deze FB Mondial HPS 125 met ABS is een perfect evenwicht tussen klassieke FB Mondial karakteristieken en de nieuwe technologische ziel van deze 125cc 4 kleppen per cilinder DOHC, met injectie en waterkoeling. De dubbele achterschokdempers, de USD voorvork passen perfect in het heden en verleden plaatje. Dankzij deze regelbare vering heeft de rijder maximaal comfort tijdens zijn stadsritje maar ook als hij even de landweggetjes opzoekt. Er is veel aandacht besteed aan alle details die van deze motorfiets een echte lust voor het oog maken. Maar natuurlijk hebben ze ook het nodige gedaan om de ergonomie van deze motorfiets correct af te stellen. Beleef uw droom, aan het stuur van een Hipster 125. En wees gerust dat hij eruitziet als een klassieker, maar het is allemaal met moderne technologie ! “Get going again” is de boodschap die FB Mondial de wereld in stuurt...

HPS 300

De FB Mondial HPS 300 is gebaseerd op dezelfde technische basis als de FB Mondial HPS 125. Maar FB Mondial HPS 300 is meer geschikt voor hogere prestaties. De Hipster is uitgerust met de laatste generatie ABS, die in overeenstemming is met de huidige EURO4 normen.

Het ontwerp van de HPS 300 is de perfecte fusie van de klassieke FB Mondial kenmerken en de beste technologische ziel van de 300cc DOHC. De HPS 300 bezit een elektronische injectie en vloeistofkoeling. De dubbele achterschokdempers en upside-down voorvorken passen perfect bij het verleden en het heden, en dankzij de verstelbare vering zijn ze in staat om het maximale comfort te bieden in zowel langzaam stadsverkeer als snelle ritten naar het platteland.

Dankzij de aandacht voor detail en de zorgvuldigheid kan u genieten van de bezienswaardigheden vanuit een comfortabele zitpositie. Geniet van een motorfiets met een klassieke stijl en de veiligheid en de betrouwbaarheid van de moderne technologie.

Sport Classic Pagani 300

De Sport Classic Pagani 300, de 300 versie van de 125.

Wie wit haar heeft, zal het zich misschien herinneren. Het merk FB Mondial heeft meegedaan en gewonnen. Slechts een jaar na de oprichting (1949) nam de Milanese fabrikant deel aan het wereldkampioenschap. Daar hebben ze de 125cc kampioenschapstitel gewonnen.

Op de FB Mondial Sport Classic Pagani zat de onvergetelijke Nello Pagan. Hij was de eerste Italiaan die wereldkampioen werd. Dit resulteert in een serieproductie die de Sport Classic Pagani 300 binnen een paar maanden zal krijgen.

Flat Track 125

FB Mondial Flat Track 125 beschikt over dezelfde basis als de Hipster, maar dan wel veel smaakvoller en toegankelijker gepresenteerd in de prachtige elektrische blauwe - grijze kleurstelling.

Flat track racing is in de jaren 1920 erg populair geworden. Vandaag in 2019 lanceerd FB Mondial hun eigen interpretatie van deze flat track racers. Ontwikkeld voor maximale fun op eender welk terrein, overal waar je komt heb je ook veel beziens met deze FB Mondial Flat track 125

NL
FR NL