XMAX 400 Tech MAX

De uitrusting van de Yamaha X-MAX 400 Techmax bevat een comfortzadel, aluminium voetsteunen en lederen polstering. De trendy en strakke Tech Kamo kleur maken het plaatje af en garanderen een hoge kwaliteit van deze premium Sport Scooter.

Het X-MAX-DNA werd ook volledig geïntegreerd in de Yamaha X-MAX 400 Techmax. Het combineert dynamische prestaties met hoge mate van comfort en wendbaarheid. Dankzij de ruime opbergvakken, toonaangevende specificaties en uitstekende kwaliteit, is de Yamaha X-Max 400 Techmax, de Sport Scooter die geweldige prestaties levert.

 

Overzicht

XMAX 400 Iron Max

De combinatie van stijl, prestaties, veelzijdigheid en exclusiviteit zijn eigen aan deze compacte Sport Scooter, namelijk de Yamaha X-MAX 400 Iron Max. Deze Sport Scooter is perfect voor woon-werkverkeer, lange afstanden en zelfs weekendtrips.

De Yamaha X-MAX 400 Iron Max heeft de strakke en trendy kleur Sword Grey gekregen. Dit onderstreept de hoge kwaliteit van de premium Sport Scooter. Het comfortzadel, de aluminium voetsteunen en de geïntegreerde lederen polstering vormen de unieke uitrusting van deze Sport Scooter.

Het X-MAX-DNA is ook terug te vinden in de X-MAX 400 Iron Max. Het combineert dynamische prestaties met een uitstekend comfort en wendbaarheid. Veel opbergruimte, toonaangevende specificaties en ongeëvenaarde kwaliteit wordt bij deze X-MAX 400 Iron Max geleverd.

 

Overzicht

XMAX 300 Tech Max

De Yamaha X-MAX 300 Tech Max komt voort uit de geweldige TMAX. De uitmuntende kenmerken van deze premium scooter zorgen voor uiterste kwaliteit op de weg. Een uniek zadel, aluminium voetsteunen, coole graphics, een getint achterlicht, een chromen snelheidsmeterring en de Tech Kamo kleur zijn de exclusieve eigenschappen van de X-MAX 300 Tech Max.

De X-MAX 300 Tech Max heeft ook dubbele LED-koplampen, aerodynamische carrosserie en boomerangmotieven aan de zijkant. Dit is typisch voor het MAX gamma. Hij bezit ook een krachtige en zuinige 300cc-motor.

 

Overzicht

XMAX 300 Iron Max

De X-MAX 300 Iron Max is ontwikkeld op basis van de geweldige TMAX. Het is dus meer dan normaal dat deze Sport Scooter een van de meest indrukwekkende is binnen zijn gamma. De exclusieve kenmerken van deze unieke editie zorgen ervoor dat u echt scherp kan zijn op de weg.

Een speciaal zadel, aluminium voetsteunen, fraaie graphics en een chromen snelheidsmeterring zijn de unieke kenmerken die deze X-MAX 300 Iron Max typeren. Om het volledig af te maken is er het getinte achterlicht en de optionele strakke kleur Sword Grey.

XMAX 125 Tech Max

De Yamaha X-MAX 125 Tech Max is een unieke versie van de X-MAX. Uitgerust met tal van geweldige functies, deze Sport Scooter is ontworpen voor diegenen die dagelijks rondrijden. Het is een premiummodel dat afgewerkt is met aerodynamische carrosserie in de kleur Tech Kamo en het is de slimste manier om op pad te gaan.

Een duozadel en met leer afgewerkte polstering maken deel uit van het kwaliteitsvol hoogstaand chassis. Ook zijn aluminium voetsteunen, bewerkte handgreepuiteinden en een chromen snelheidsmeterring aanwezig die benadrukken dat dit de slimste manier is om op pad te gaan.

Een krachtige en zuinige 125 cc 4-taktmotor typeert de X-MAX 125 Tech MAX. Deze zorgt dan ook voor krachtige prestaties en lage gebruikskosten. Comfort wordt gegarandeerd door de motorfietsvoorvork en de kenmerken die hierboven al benoemd zijn.

Overzicht

MT-125 2019 LAATSTE ice fluo op=op

Yamaha MT-125

Yamaha heeft met de komst van deze Yamaha MT-125 de hyper Naked-model dat de motorwereld wakker heeft geschud met zijn radicale stijl. Het opwindende koppel en de supercoole uitstraling van de MT staan garant voor puur genot en leuke rijsensaties.

Esthetisch ziet de Yamah MT-125 er ook ongelooflijk mooi uit. Het naked frame weet de Yamah MT-125 van alle andere modellen op de markt te onderscheiden. Deze machine is een karaktervolle motor die zeker een blikvanger is met zijn agressieve streetfighterstijl. Kom buiten met deze motor en je trekt overal de aandacht naar je toe. Ook het formaat is voor een 125cc best bijzonder te noemen. Door het full-size frame van de Yamaha MT-125 kan je tenzij je naar de banden kijkt niet echt zien dat het om een 125cc motor gaat. Door zijn grote formaat dwing je zonder problemen respect af eens je opweg bent en gaan de automobilisten u zeker niet verwarren met het een of het ander brommertje

Technisch zit je met deze Yamaha MT-125 op een wolkje , maximum vermogen dat je mag hebben voor je A1 rijbewijs. Maar ook een lichte wendbare motor met goede banden goede remmen

U bent maar één keer jong. Zorg er dus voor dat de MT-125 deel uitmaakt van je leven. Nu meteen.

Beschikbaar zolang de voorraad strekt.

Details

XV950R

Gespecialiseerde fabrikanten over de hele wereld gebruiken de traditionele en hoogstaande technologie van Japan als basis voor deze XV950R. Deze machine werd geïnspireerd door de legendarische Yamaha's uit het verleden. Fabrikanten blijven trouw aan de kernwaarden voor de geweldige technische specificaties die elke Yamaha-motorfiets biedt.

De XV950R is een compact en stijlvole machine, ze beschikt ook over een lage zithoogte voor ultiem comfort. Deze motorfiets is sportief maar bezit ook het karakter dat de eigenaars van deze motorfietsen zoeken.

 

Overzicht

 • Luchtgekoelde 60 graden SOHC V-twin-motor
 • Herzien inlaatsysteem voor een zeer hoog rendement
 • Compacte luchtfilter voor een beter koppel
 • Verbeterde prestaties bij lage tot middelhoge toerentallen
 • 2 in 1-uitlaatpijp die de vorm van de motor volgt
 • Met rubber gedempte koppeling zodat de rijder minder snel moe wordt
 • Zitbekleding in look van schapenleer
 • Dubbel wiegframe voor licht en wendbaar stuurgedrag
 • 12-spaaks lichtmetalen velgen met standaard ABS
 • Wave-stijl 298 mm schijven met zwevende rotors
 • Schokbrekers met externe gascilinder en instelbare demping
 • Druppelvormige brandstoftank van 12 liter met verfstreep

Tricity 300

De Yamaha Tricity 300 is de perfecte scooter voor stadsverkeer. Deze werd speciaal ontworpen om uw ritten eenvoudiger te maken. Dankzij de twee leunende voorwielen wordt er aanvullende grip geboden om gemakkelijk en vlot door de bochten te gaan. Zijn wendbaarheid en geringe afmetingen zorgen ervoor dat u gemakkelijk door de drukste straten kan rijden.

De Tilt Lock Assist System zorgt voor automatische vergrendeling, handig telkens u stopt. De snelle 300cc BLUE CORE motor zorgt ervoor dat u gezwind naar uw bestemming kan gaan. De beste keuze voor stadsverkeer, met zijn stijlvolle chassis en toonaangevende specificaties, is de Yamaha Tricity 300.

Yamaha legt de lat hoog, in het Urban Mobility gamma, met de Tricity 300. De 300cc BLUE CORE motor is heel zuinig en levert meer dan voldoende vermogen voor ritten op de autosnelweg. Sterk koppen en soepele acceleratie zijn ook kenmerken van de Tricity 300 die ervoor zorgen dat u zich snel kan verplaatsen.

 

Overzicht

NL
FR NL