X.Town City 125

Ontdek de nieuwste Kymco X.Town City 125! Deze scooter is gemaakt om de stad door te trekken. Met de platte voetplaat is een scooter besturen nog gemakkelijker geworden. Dankzij zijn ergonomie wordt comfort geoptimaliseerd.

Like 125 Xperience ABS

De nieuwe Like 125 Xperience laat u genieten van de nieuwste innovaties van Kymco. Deze nieuwe Like 125 Xperience is uitgerust met ABS-remsysteem, een topcase en dankzij de Noodoe blijft u in contact met de hele gemeenschap. Deze nieuwe Like is de ideale scooter om te genieten van het stadsleven met stijl.

Agility 50 16+

De Kymco Agility 50 16+ biedt uitstekend comfort tijdens al uw ritten. Sportief en jong, deze scooter is gemaakt voor het stadsleven.

X.Town 300i

De Kymco X.Town 300 heeft de beste specificaties die u verwacht van een stadsscooter. Veelzijdig, sportief en wendbaar, alles wat u maar kan wensen!

Dankzij de 300cc motor kan u nu ook langere afstanden afleggen.

 

Agility Delivery Klasse B

De Kymco Agility Delivery Klasse B is de perfecte stadsscooter voor u. Deze scooter is wendbaar en heeft een stoere look.

Ook voor professionals is deze scooter de beste, dankzij zijn draagrekje kan u gemakkelijk iets meenemen of er iets op monteren.

DOWNTOWN 350i ABS EXCLUSIVE TCS

De Kymco DOWNTOWN 350i ABS EXCLUSIVE is de perfecte maxi-scooter voor zowel woon-werkverkeer als stadsverkeer. Dankzij de vele opbergruimtes kan u gemakkelijk alles meenemen en het digitaal scherm toont u alle nuttige informatie tijdens uw rit.

De Kymco DOWNTOWN 350i ABS EXCLUSIVE komt met een top-case met geïntegreerde rugsteun om comfort te garanderen aan uw passagiers.

XCITING S 400i

De Kymco XCITING S 400i is nog sportiever met nog steeds evenveel rijcomfort!

Geïntegreerd met GPS, ABS, dubbele remschijf, 36pk en 400cc rijplezier.

Like 50

Met de Kymco Like 50 rij je met stijl. Deze scooter is gemaakt voor de stad, hij is wendbaar en kan daardoor gemakkelijk door het verkeer rijden. Er werd veel aandacht besteed aan de details en beschikt over opbergruimtes, een haakje voor een zak aan te hangen en een USB-port.

NL
FR NL